Nu rullar jag fram

Hejsan!
Har alldeles nyligen haft filmmaraton med min fyraåriga syster Moa. Vi började med att kolla på lejonkungen, eller ja det var väl snarare jag som tittade. Moa satte sig på golvet och började måla istället så där satt jag helt forever alone med två popcornskålar. Jag kan ju säga att jag försökte låta bli att äta men det slutade med att jag åt upp nästan allting själv. Att jag har druckit upp nästan en liter cola också kan vi ju försöka undvika att prata om. Nu tror jag nästan att jag rullar fram i ärlighetens namn.

Moa valde en Dr Pepper till sig själv så att försöka få henne att sova sen var ju inte särskilt lätt. Nu ligger hon dock som tur är och snarkar. ÄNTLIGEN lite lugn och ro. Vi hann bara se två filmer av tolv idag så vårat maraton får avslutas imorgon hur det nu kommer gå.
 

IMDB

Jag är besatt av IMDB. Jag kan inte se en enda film utan att ha kollat upp den på imdb och har den lägre betyg än 6 kan jag inte se den. Extrem filmnörd som jag är så är IMDB nästan bättre än facebook, hehe. Okej där överdrev jag kanske en aning men nästan faktiskt! Jag kan sitta och söka runt på den sidan en hel dag utan att tröttna. Jag älskar att hitta nya filmtips och det finner man nästan dagligen på imdb om man är flitig. Just nu är jag inne i en period då jag ska se alla filmer som är toppade av imdb. Dessa filmer ska jag alltså kolla in snarast:
Vissa av dessa har jag såklart redan sett. Detta är 23 av 250 filmer som är toppade. Det kommer nog ta ett jävligt bra tag det här alltså.
 
 

So don't fall in love there's just too much to lose

"Even the smallest person can change the course of the future."

Aragorn5_largeTumblr_lu99ryopnw1r5xov6o1_500_175997003_largeTumblr_m2lkn0fa7i1qb9pa3o1_500_largeTumblr_m7w5izssox1rtfabao1_r1_500_largeTumblr_lk7ycnj0kn1qhzdkko1_500_large

We Are Never Ever Getting Back Together

Den töntigaste låten jag lyssnar på just nu måste vara denna låten med Taylor Swift. Kan inte rå för att jag gillar den haha! Den är ju för go!

problemas

Hejsan!
Idag har jag varit i skolan och ridit. Jag har inte varit hos hästarna på två veckor eftersom jag varit utomlands och sjuk så det kändes underbart att få träffa dem igen. När jag skulle hämta Fia ur hagen så sprang hennes föl igenom elstängslet, vilket var mindre kul. Vi brukar lämna henne i hagen hos de andra och det har funkat bra men idag när jag var helt själv så krabbade saker och ting såklart. Det gick bra till slut ändå. 
 
Nu har jag precis sett klart på programmet "ung och bortskämd". Alla som är med i det programmet är så löjliga och gör sig till hela tiden. Det är en kille från Alvesta som är med och han är ju hur dryg som helst. Härlig underhållning dock!
Vinterbild på fina Fia!

Nu säger jag godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig och se på tv. Hon jag rider hos tipsade om ett program som gick på ettan så det får väl bli kvällens underhållning! Sov så gott allihopa :)
 

Underbar dag

Har haft en härlig dag med Flisan och Angelica. Ingen av oss skulle vara med på idrotten och idrott var den enda vi hade idag så vi fick gå. Vi gick på stan och jag hittade jättemycket som jag ville ha! Dessvärre är jag ganska fattig så det blev bara en ny tröja men det är ju alltid något! Efter vi kollat på kläder lunchade vi på Hong Kong och efter det gick vi och fikade på Skåres. Jag är fortfarande mätt måste jag säga, haha.  Träffen med D gick också bra. Vi avslutade allt på ett moget sätt och det känns skönt. Tror dock inte att jag fattat att vi aldrig kommer träffas igen riktigt ännu men jag vänjer mig nog vid tanken snart. 
 
Nu tänkte jag sminka av mig och ta på mig myskläder. Är ganska trött så blir väl till att sova tidigt idag. 

kvällens film!

Tänkte se på en av mina favoritfilmer som heter Good Will hunting! Den är helt underbar :) Se den om ni inte sett den!
 
 
Tumblr_loxgz1wmya1qan2pro1_500_largeGood-will-hunting-screenplay_large

Though nothing may ever be the same, the heart keeps widening for change.

 

Sleeping at last

Jag har blivit helt kär i "Sleeping at last". Sångarens röst är så sjukt vacker och alla låtar känns så ärliga och trovärdiga. Två låtar jag särskilt fastnat för är Turning page och Needle and thread. Helt underbara.

I väntan på Jenni

Sitter just nu och väntar på att jenni ska komma hem. Vi ska gå en runda och prata var det tänkt. Vi har inte träffats sen i slutet av juli så saknaden efter henne är ganska extrem måste jag säga. Vi brukar vanligtvis träffas minst två gånger i veckan men nu under sommarlovet har vi träffats väldigt få gånger. Jag har ju haft saker att göra hela tiden och likaså hon. 
 
Imorgon ska jag till skolan för första gången! De andra har redan gått en vecka så jag har ju fått en veckas längre lov. Den enda lektionen vår klass har är idrott så det känns ju lite onödigt att komma eftersom jag inte ens ska vara med men jag pallar inte vara hemma mer. Ska även fika på stan med Angelica och Flisan. Efter det ska jag träffa Dennis en stund sen åka hem. Så fort jag är frisk bokar jag in massa saker på samma dag. Ingen ro och ingen vila. 
 
Bästa vän!

Nothing makes me stronger than your fragile heart.

Alldeles underbar låt!

Förvirrad

Jag är så osäker på allting i mitt liv just nu. Även om jag vet vad jag vill så är det en röst inom mig som sätter stopp. Det dyker alltid upp massa hinder för mig och jag vet inte vad jag ska göra. Jag tror inte att livet vill att jag ska vara lycklig. Så fort något bra händer ska det alltid hända något dåligt på ett annat håll. Jag har försökt att tänka positivt men vad hjälper det när det inte blir bättre? 
 
Jag är trött på att bry mig och försöka göra alla människor nöjda. Varför kan jag inte ta tag i mina egna problem istället för att jämt hjälpa andra? Jag blir alltid ensam kvar med mina frågor och funderingar. Alltid varit och kommer alltid vara. Det kanske är mitt egna fel att det är så. Jag stänger in mig själv och är alldeles för rädd för att släppa in någon. Jag vill inte komma någon för nära. Ibland önskar jag dock att jag vågade öppna upp mig. Allt hade kanske känts bättre då, vem vet. 
 
Denna dystra och ledsna människa är inte jag. Jag brukar alltid vara glad och positiv men något inom mig har ändrats. Jag vet inte vem eller vad som lyckats förändra mig. Förhoppningsvis är det bara tillfälligt. Jag trivs inte med denna sidan av mig själv. 
 
I slutändan kommer jag dock bli lycklig. Det har någon lovat mig                                                                    
 
.Tumblr_lh5uunqssx1qgjo83o1_500_large
 
 
 

Movies

Tumblr_m8hcf181pn1qcegzdo1_500_largeTumblr_ll8s986nid1qdmmnpo1_500_largeTumblr_m70n7eitam1qjuevro1_500_largeTumblr_lvi0dbsryl1r4r5pyo1_500_largeTumblr_lyur907qpg1qa4ihzo1_500_large

Dagens vill ha

Sommaren 2012

Denna sommaren har gått så sjukligt fort. Det känns som om jag inte gjort något alls men jag vet att jag har haft fullt upp hela tiden. Här kommer lite blandade bilder från sommaren 2012!
 

Skön dusch

Hejsan!
Idag är det lördag så jag antar att alla pigga och glada är ute och festar. Önskar att jag var en av dem men jag får vänta tills nästa helg. Ska förmodligen till grace då om jag är piggelin. För tillfället blir jag trött av att bara gå i trapporna så jag är inte redo för världen utanför huset ännu. 
 
Nu har jag precis duschat och det var verkligen skönt. När man är sjuk orkar man inte alltid sköta hygienen hur äckligt det nu lät men när man gör det känns allt underbart. Har till och med tagit på mig ansiktsmask idag! Så nu känner jag mig tio gånger piggare.

Ingen napp

God kväll!
Har precis vaknat efter att ha vilat i två timmar. Börjar känna mig lite sämre igen men det beror nog på att jag inte vant mig vid min nya medicin. Var tvungen att byta bort den förra för att jag "nappade" tydligen inte på den. Blev aldrig bättre. Hoppas att denna kommer göra mig frisk. Det är så tråkigt att vara inomhus en hel vecka och jag känner att jag snart börjar klättra på väggarna om jag inte blir bättre snart!
 
 

upppiggande

 

Första gången

Idag är faktiskt första gången på länge som jag kan känna lite lycka inom mig. Har haft så ont i kroppen de senaste dagarna på grund av den förfärliga lunginflammationen, fast idag känner jag mig lite bättre. Jag har mycket att tänka på fast jag inte borde ha det. Jag har gjort ett misstag fast ändå inte. Det är svårt att förklara men jag borde inte ta saker och ting så hårt som jag gjort. Jag orkar inte gå runt och känna massa hat till mig själv när jag lika gärna kan fokusera på annat och vara positiv. Jag är ingen ond människa, det är jag inte. I slutändan vill jag alltid allas bästa. Det värsta jag vet är att göra någon besviken och jag hoppas att jag aldrig mer kommer göra det. 
 
 
Jag önskar verkligen att jag kunde se allt från den ljusa sidan igen. 
RSS 2.0